Archiv newsletterů

Rozhodnutí o zrušení letošní konference Logistics Capability

31-08-2020

Po pečlivém zvážení současných opatření proti šíření koronaviru, včetně cestovních omezení, která ovlivňují mnoho pozvaných nebo již potvrzených řečníků a oficiálních delegátů Logistics Capability Conference (LCC) 2020, plánované jako součást FFF letos v říjnu v Praze, se organizátoři z Mnohonárodního centra pro koordinaci logistiky (MLCC) a FFF rozhodli tuto konferenci letos neuspořádat.

Mezinárodní povaha LCC, pokračující cestovní omezení a termínová kolize s odloženými vojenskými cvičeními nám letos znemožnily zorganizovat LCC na očekávané úrovni mezinárodních odborných řečníků a auditoria.

Nadále probíhá příprava a organizace ostatních odborných panelů FFF a výstavy Future Forces. Všichni delegáti LCC jsou nadále srdečně zváni k účasti na programu FFF 2020 jako řečníci, odborné auditorium, či návštěvníci.

Všechny odborné panely FFF a výstava Future Forces jsou zdarma pro všechny účastníky registrované online. Online registrace bude spuštěna během září. Sledujte prosím naše webové stránky a sociální sítě, nebo se zaregistrujte k odběru našeho elektronického newsletteru, abyste byli informováni o všech nadcházejících akcích a novinkách.

Informace o zrušení Logistics Capability Conference 2020